Sandafretter til minigraver

Sandafretteren er, ligesom mange andre produkter til anlægsbranchen, udviklet til at lette arbejdsbyrden og effektivisere det daglige anlægsarbejde, hvad enten det handler om afretning af sand, fortovs reparationer eller afretning af smalle gangstier og hele fortove. Nu er det altså slut med at sidde på knæ og trække sand af med håndholdt værktøj.

Med vores sandafretter til minigraver får du udført et meget mere effektivt, præcist og mindre slidsomt arbejde. Denne sandafretter til fortov passer til alle typer af minigravere og kan benyttes til både stabilgrus og afsluttende sandlag. Når den skal kobles på gravemaskinen, kræves der ikke noget værktøj, hvilket gør den yderst nem at anvende.

Vores sandafretter kan justeres fra en bredde på 0,85 til 2 meter, så der kan opnås den helt rette bredde på fortovs reparationer eller hele fortove. Derudover har den en nem højdejustering, hvor afretningsdybden kan tilpasses fra 35 til 110 mm.

Fliseløfter FL Mini

Vi går utrolig meget op i, at vores produkter gør opgaverne nemmere, hurtigere og mere behagelige. Derfor har vi altid fokus på at udvikle nye produkter, der skåner medarbejdernes led og ryg i det daglige arbejde.

Dette er naturligvis ikke en undtagelse med vores fliseløfter FL-Mini. Denne er udviklet, så en enkelt mand alene kan anvende maskinen til mindre belægningsopgaver. Ved brug af maskinen kan vedkommende stå oprejst, og håndtaget kan naturligvis justeres, så der er mulighed for at opnå den helt rigtige arbejdshøjde. Dermed sikrer vores FL-Mini den mest optimale arbejdsstilling, som skåner ryggen mest muligt. Som vores øvrige produkter hjælper vores FL-Mini altså til at skabe et bedre arbejdsmiljø for medarbejderne i bygge- og anlægsbranchen.

Med vores FL-Mini får du en vakuumsuger til fliser, der gør arbejdet med mindre fliser til en leg. Maskinen er utrolig nem at håndtere, og den sikrer en god arbejdsstilling, hvor du hele tiden kan stå ret op.

Fakta

  • CE-Godkendt
  • Garanti for et sikkert dansk produkt
  • Fliser fra: 25 x 25cm til 50 x 50cm.
  • Sugeslangen kan trækkes ud på 6 meter (1 meter under transport).
  • Håndtaget kan hæve/sænkes til rigtig arbejdshøjde.
  • Egenvægt: 3 kg.
02. FL

Vi står klar til at hjælpe dig

Vi har løbende nye tilbud og udvider jævnligt med nye varer.

Besøg os regelmæssigt og vær orienteret om hvad der sker.

Lad os høre om dine ønsker. Vi vender hurtigt tilbage med fair pris og leveringstid.

 

Vi leverer gerne til Grønland og andre lande. Blot kontakt os for nærmere aftale.